Disse peberfrugtknækbrød har fået en flot, rødlig farve og jeg glæder mig til middagsmad med dem. Dog blev de lige bitre nok, måske pga. både tahin og sesamfrø. Det' noteret til næste gang, hvor disse ingredienser derfor skal mindskes i denne opskrift.
Raw peberfrugtknækbrød med solsikke og sesam, dehydreret. Til en plade, ca 10 stk.
- 1 kop blandede solsikkekerner og sesamfrø
- 1 stor spsk tahin
- Hørfrøslim - 2 spsk hørfrø blandet med 3-4 spsk vand (har trukket 10-15 min til en "gele")
- 2/3 rød peberfrugt
- 2 spsk gærflager
- 1/2 tsk urtesalt fra Herbamare
- 1/4-1/8 tsk cayennepeber
- 1/4 tsk kardemomme
- En smule vand, så det kan køre
Fremgangsmåde:
- Blend kerner og frø til mel i en food processer
- Tilsæt krydderier og gærflager, blend
- Blend med peberfrugt, hørfrøslim og en smule vand så det kan køre rundt
- Massen skal være gode klistret, bredes ud på bagepapir
- Dehydreres ved 40 grader i 16-20 timer afhængigt af hvor sprødt/fugtigt det ønskes
Ingen kommentarer:
Send en kommentar