søndag den 10. marts 2013

Raw dessert tapas; chokoladebars, ingefær/kokos cookies og banan/pb mousse.

Lørdag aften, er lækker aften. Og i den anledning fik Silden og jeg igår stablet en helt fin dessert tapas på benene... Raw. Og det med goodies af forskellig karakter;
  • Den "bitre": Chokoladebars med græskarkerner, sesam og kokosmel. Tilfredsstiller, blandingen af frø og kerner giver ikke den typiske sødme, og man "mættes" hurtigere.
  • Den søde: Karamelish bananmousse med dadler og peanutbutter. Nemt ved cravings og super lækkert.
  • Den "stærke/sure": Ingefær cookies med kokos og dadler. Fantastisk med ingefærsmagen uden den brændende følelse i halsen. 
Ai ai ai! Vi havde det nu ganske godt med resultatet, dejligt satisfying!



Bananmousse:
  • 2 små bananer
  • 2-3 friske dadler
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk lucuma pulver (raw, giver karamel smag!)
  • 1 tsk solsikke lecithin (giver en flødeagtig smag, og er godt for hukommelsen)
  • En smule vand - efter ønsket konsistens

Fremgangsmåde:
  • Blend alle ingredienser på nær lucuma til en ensartet mousse.
  • Tilsæt lucuma og blend igen, tilsæt evt. mere vand, pb eller en dadel mere.
  • Server med kokosmel og ristede, hakkede mandler.

Chokoladebars og ingefær cookies får et indlæg for sig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar