Lørdag aften, er lækker aften. Og i den anledning fik Silden og jeg igår stablet en helt fin dessert tapas på benene... Raw. Og det med goodies af forskellig karakter;
- Den "bitre": Chokoladebars med græskarkerner, sesam og kokosmel. Tilfredsstiller, blandingen af frø og kerner giver ikke den typiske sødme, og man "mættes" hurtigere.
- Den søde: Karamelish bananmousse med dadler og peanutbutter. Nemt ved cravings og super lækkert.
- Den "stærke/sure": Ingefær cookies med kokos og dadler. Fantastisk med ingefærsmagen uden den brændende følelse i halsen.
Ai ai ai! Vi havde det nu ganske godt med resultatet, dejligt satisfying!
Bananmousse:
- 2 små bananer
- 2-3 friske dadler
- 1 spsk peanutbutter
- 1 tsk lucuma pulver (raw, giver karamel smag!)
- 1 tsk solsikke lecithin (giver en flødeagtig smag, og er godt for hukommelsen)
- En smule vand - efter ønsket konsistens
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienser på nær lucuma til en ensartet mousse.
- Tilsæt lucuma og blend igen, tilsæt evt. mere vand, pb eller en dadel mere.
- Server med kokosmel og ristede, hakkede mandler.
Chokoladebars og ingefær cookies får et indlæg for sig :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar