Raw ingefær cookies med kokos, dehydrerede. Til 20 stk.
- 12 friske dadler
- 2 spsk agavesirup
- 1 knsp salt
- 1,5 cm frisk ingefær, evt revet eller skåret i tynde skiver
- Evt. 1 tsk kokosolie - afvent
- 3,5-4 dl kokosmel
Fremgangsmåde:
- Dadler blendes til en ensartet masse med agavesirup, salt og ingefær
- Massen kommes i en skål hvor den æltes sammen med kokosmel, lidt ad gangen
- Pas på at "dejen" ikke bliver for tør, tilsæt evt. en smule kokosolie hvis du ender der
- Massen fordeles mellem 1 eller 2 stykker bagepapir for at undgå at dejen klistrer fast til kagerullen. Rul til en passende tykkelse (mine omkring 0,5 cm) og udstik cookies med et lille glas eller en form.
- Fordeles på dehydrator bakke med bagepapir og dehydreres 8,5 time ved 40 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar