tirsdag den 18. oktober 2011

Raw chokoladebudding. Breaking. News...

Desserttrangen overmandede mig let med den nylånte opskriftbog af Renée Voltaire ved min side! Jeg forsøgte mig lige lynhurtigt med en chokoladebudding, hurtig, let og lækker. Og væk.

En halv avokado, udstenet
20 pinjekerner
2 spsk kakaopulver
1 spsk honning
1 medjool-daddel, udstenet
1 dl vand

Satisfaction toppet med blåbær og mynte.

3 kommentarer:

  1. Uh jaer - den opskrift skrev jeg mig også straks bag øret. Fantastisk du har forsøgt dig med den. Din satisfaction ser enormt lækker ud - cremet og pæn med blåbær på. Og væk hæhæ!!! Var den sød nok/ smagte den af nok?

    SvarSlet
  2. Så må du også bare have fat i opskriften næste gang du har cravings! Den blev rigtig lækker og tilfredsstillelsen var god, det var nok og en rar fornemmelse bagefter fordi den var så let. Jeg brugte 1,5 spsk kakao og 0,5 carob. Buddingen smagte ikke helt som jeg troede fordi kakao jo egentligt ikke er sødt, men når man er ovre overraskelsen så er det egentligt endnu bedre!

    SvarSlet
  3. Aj det lyder dejligt :)! Den glæder jeg mig til at guffe.

    SvarSlet