mandag den 26. november 2012

Søde kartofler med fyld; Spinathummus og krydret nøddetopping

Her til aften var der gensyn med en herlig kending! Baked sweet potatoes, stuffed med lækkert fyld.

Kartoflen vaskes grundigt, og store urenheder fjernes evt. med kniv. Idag har jeg spist skrællen, smagte ret godt;) Ca. 45 minutter ved 225 grader, til den får sin gode bløde konsistens og sødme. Skæres op og damper af et øjeblik.

Kartoflen er nu fave bare som sig selv, men for kun at gøre det hele endnu bedre har jeg efter bagning læsset den, tungt! Det med snittet hvidkål, hummus med spinat, cherrytomater, rødløg, en krydret nøddetopping (paranødder blendet med tamari, spidskommen og koriander) og raw olie/eddike-dressing.

Behagelig mæthed og ganske satisfied. En ret jeg må dyrke noget mere, simpelt og lige som hjertet begærer eller som resterne i køleskabet nu tillader det! Velbekomme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar