Modereret efter Lunchbox Bunch.
Ingredienser:
3-4 spsk. creamy peanutbutter
3 spsk kokosmel (istedet for havregryn)
1 spsk müsli
3 spsk honning eller agavesirup
1,7 ml fuldkorns speltmel (istedet for fuldkornshvede og boghvede mel)
2,5 ml rismælk
2 tsk chiafrø
1 tsk hørfrø
2 tsk bagepulver
1/2-1 tsk vanilje
1 tsk æblecidereddike
2 bananer skåret i skiver
Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
- Bland rismælk med chia- og hørfrø, lad stå i 10 minutter til det tykner.
- Bland tørre ingredienser i en stor skål
- Rør peanutbutter og honning sammen med rismælken og frøene, og vend så massen samme med de tørre ingredienser i skålen
- Varm kokosolie i panden
- 1 grydeske fyldes med pandekagedej, en pandekage af gangen på panden. Kathy anbefaler at vente med at putte banan skiver på panden indtil pandekagerne begynder at boble så småt. Fyld på den våde dej, og vend. Vi lagde dem på med det samme og det fungerede også.
- Servering? Nice i sig selv. Eller med ekstra forkælelse; sirup.
Vi spiste pandekagerne med mandler, friskskåret frugt - æbler og pærer, samt en lækker smoothie med havre, jordbær og solbær fra Planteriget.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar