mandag den 3. september 2012

Special day breakfast; Peanutbutter pandekager med banan

Og forresten, så var der da også den der med peanutbutter-banan pandekager... Crave this! Verdens bedste morgenmad, ok? Søndag morgen i Esbjerg. Det var en fryd af opskriften lykkedes efter et mislykket, men stadig særdeles velsmagende, forsøg sammen med Jakob.


Modereret efter Lunchbox Bunch.
Ingredienser:

3-4 spsk. creamy peanutbutter
3 spsk kokosmel (istedet for havregryn)
1 spsk müsli
3 spsk honning eller agavesirup
1,7 ml fuldkorns speltmel (istedet for fuldkornshvede og boghvede mel)
2,5 ml rismælk
2 tsk chiafrø
1 tsk hørfrø
2 tsk bagepulver
1/2-1 tsk vanilje
1 tsk æblecidereddike

2 bananer skåret i skiver
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde
  1. Bland rismælk med chia- og hørfrø, lad stå i 10 minutter til det tykner.
  2. Bland tørre ingredienser i en stor skål
  3. Rør peanutbutter og honning sammen med rismælken og frøene, og vend så massen samme med de tørre ingredienser i skålen
  4. Varm kokosolie i panden
  5. 1 grydeske fyldes med pandekagedej, en pandekage af gangen på panden. Kathy anbefaler at vente med at putte banan skiver på panden indtil pandekagerne begynder at boble så småt. Fyld på den våde dej, og vend. Vi lagde dem på med det samme og det fungerede også. 
  6. Servering? Nice i sig selv. Eller med ekstra forkælelse; sirup. 
Vi spiste pandekagerne med mandler, friskskåret frugt - æbler og pærer, samt en lækker smoothie med havre, jordbær og solbær fra Planteriget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar