søndag den 6. maj 2012

Veggie pizza med hummus


Sidste dag havde vi gang i nogle seriøse pizzas! Jakobs pizza skulle selvfølgelig være latterligt massiv og voldsom, så han endte med en 7 cm tyk bund, to lag ost, tomatsovs og pepperoni. Ved siden af min lille veggie pizza med rugmel. Well! Min var altså også helt god! Inspiration fra raw pizza på Golubka med hummus, og det virker altså også i ovnen kan jeg nu konstatere:)

Pizzabund af rugmel, lidt fuldkornsspeltmel, olie, en smule honning og vand.
Lidt tilfældig hummus med en masse krydderier, og så prøvede jeg din idé med spinat denne gang Trini, mere end en håndfuld i næste gang(i hvert fald til en dåse kikærter).
Pizzafyld af en sød kartoffel skåret i skiver(rå), blomme tomater, majs, aubergine og løg. Drysset med oregano, timian, salt og peber. Næste gang tror jeg at jeg vil prøve at vende aubergine og søde kartofler i olie og krydderier inden.
Læste et godt tip om at give pizzaen 10 minutter ved høj varme - 200 grader, og så var det 10-20 minutter ved lavere varme, for lige at gøre pizzaskorpen sprød.

Og så var der en fin eksotisk øko-øl til maden, fordi vi blev så inspirerede da vi skulle købe gave til Peter vores udlejer. Jeg er ikke vandt til smagen af øl længere! Men den her var nu bedre, selvom jeg ikke er fuldstændig nede med det. Men alt i alt, virkelig vellykket!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar