søndag den 21. april 2013

Solsikkeknækbrød med løg, bladselleri og gulerod. Raw og glutenfri.

Herligt at kunne snige grøntsager ind i brød! Og det virker ganske godt her, løg og bladselleri er lækkert i frokostknækbrød.

Ingredienser til 1,5 plade

  • 2 dl solsikkekerner, malet til mel
  • 1 dl hørfrø + 1,5 dl vand, lagt i blød til en gel i 0,5-4 timer
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 lille løg
  • 0,5 dl vand
  • 1 spsk tahini
  • 1 spsk rå tahin
  • En smule salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Hak bladselleri, gulerod og løg fint i food processoren med 1/2 dl vand
  2. Blend med solsikkekernemel, tahin, salt og peber
  3. Rør hørfrøene i
  4. Pensl dejen ud over et bagepapir på en bageplade i en tykkelse af 0,5 cm 
  5. Dehydrer i 12-16 timer ved 30-40 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar