søndag den 28. april 2013

Raw ketchup og marinerede rødløg

Denne ketchup smager fantastisk sammen med de rå falafler. Men garanteret også som dip eller side til en anden hovedret, i en burger, på knækbrød, eller måske til rodfrugter. Ikke nødvendigvis raw... Server evt. med marinerede rødløg. Opskriften er med udgangspunkt i denne fra rawandmore.


Ingredienser til et lille glas
  • 2 tomater
  • 2 dl semi soltørrede tomater
  • 1-2 spsk granatæbleeddike (vær varsom)
  • 2 spsk tamari
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk blomsterhonning, agavesirup eller kokossukker
  • 1 fed hvidløg

Det hele blendes fint. De soltørrede tomater kan med fordel klippes i mindre stykker før de blendes.

Marinerede rødløg
  • 1 lille rødløg, skåret fint
  • 1 lille appelsin, saften
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk tamari

Vend rødløg i væsken, mariner i minimum 15 minutter. Rør rundt undervejs. Løgene bliver dejlig bløde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar