Denne ketchup smager fantastisk sammen med de rå falafler. Men garanteret også som dip eller side til en anden hovedret, i en burger, på knækbrød, eller måske til rodfrugter. Ikke nødvendigvis raw... Server evt. med marinerede rødløg. Opskriften er med udgangspunkt i denne fra rawandmore.
Ingredienser til et lille glas
- 2 tomater
- 2 dl semi soltørrede tomater
- 1-2 spsk granatæbleeddike (vær varsom)
- 2 spsk tamari
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk blomsterhonning, agavesirup eller kokossukker
- 1 fed hvidløg
Det hele blendes fint. De soltørrede tomater kan med fordel klippes i mindre stykker før de blendes.
Marinerede rødløg
- 1 lille rødløg, skåret fint
- 1 lille appelsin, saften
- 1 spsk honning
- 1 spsk tamari
Vend rødløg i væsken, mariner i minimum 15 minutter. Rør rundt undervejs. Løgene bliver dejlig bløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar