lørdag den 13. oktober 2012

Dehydrator debut - banankarameller og pærechips med ingefær

SÅ Trinn! Nu har jeg endelig fået testet min nye dehydrator! Har glædet mig sådan til at få den i brug... Jeg har lavet solsikkekerne knækbrød med hørfrø og chiafrø, kanel og æble - stadig i maskinen. Så for at fylde bakkerne ud har jeg lavet banan chips som jeg har prøvet at gøre lidt karamelagtige ved at røre 1 tsk lucumapulver op med 1 tsk vand, og så smurt det på bananskiverne. Det virker ret godt!

På pærechipsene har jeg lavet en blanding af lucuma, ingefær og vand. Også fint! De smager ret godt. De tørrede frugter har fået 18 timer ved skiftende mellem 30-40 grader. Mest 30. De er ikke helt så hårde som de man køber i butikkerne, heller ikke nødvendigt med en holdbarhed på 1,5 år... De har en smule saftighed tilbage så de har en fantastisk smag. 

Mine knækbrød fik 24 timer ved 30 grader. De er ikke nær så dekorative, og det blev en underlig blanding. Solsikkekerner og æble komplimenterer ikke hinanden, og det blev noget mærkeligt noget med både cayenne og kanel. Der tænkte jeg mig vidst ikke helt om. De smager lidt spøjst, men hvad pokker - det er mine første raw dehydrerede knækbrød!!! Og det er love! Og så med tahini, Trini;) 


3 kommentarer:

  1. Hvis du vil have nogle fantastiske opskrifter til din dehydrator, kan jeg anbefale en amerikansk hjemmeside:
    http://nouveauraw.com

    God fornøjelse
    Karen

    SvarSlet
  2. Sikke en masse fantastisk lækre opskrifter på hjemmesiden Karen! Den vil jeg helt sikkert finde inspiration i. Tak fordi du delte den :)
    Mvh Stiine

    SvarSlet
  3. How to Play Casino: Easy Guide to playing slots on
    Casino games are 토토 사이트 played by gri-go.com 4 septcasino.com players, the average time they take turns is https://septcasino.com/review/merit-casino/ around 토토 14:20. The house is divided into three distinct categories: the house

    SvarSlet