mandag den 11. juni 2012

Camoufleret frugt is, sukkerfri. Pt. 2

Der var selvfølgelig også dessert. Udover den sindssyge mousse forsøgte vi os med allergivenlig is med inspiration herfra:

Så Trine og jeg forsøgte os med en cantaloupe og et par citroner...

Cataloupe is:

Ca. 1 dl neutral soya yoghurt u. sukker (old edition)
En smule agavesirup, efter behag
Kødet fra 1 cantaloupe melon, skåret halvt over og udhulet

Blend og smag til, før massen hældes tilbage i melonens skal. Dæk til med film 
(for at undgå krystaller) og frys melonerne i 3-4 timer.
Spis samme aften, ellers bliver det en sten...


Pina Colada is i citronskaller:

Ca. 1 dl neutral soya yoghurt u. sukker
En smule agavesirup, efter behag
4 ananas ringe
Et par spsk. kokosmel
2 citroner, udhulet og skåret halvt igennem
2 tsk. kokosolie


Blend og smag til før massen heldes tilbage i citronskallerne. Dæk med film så det er lufttæt 
(for at undgå krystaller). Frys 3-4 timer til en passende kosistens.
Spis samme aften, ellers bliver den også en sten, erfarede vi!

Vi kunne vidst begge skrive under på at citron isen var ret nice, da den endnu ikke havde været frossen:) Men efter jeg havde tøet blokken op igen, var det altså en noget underlig konsistens oplevelse... Nok især fordi kokosmelen var blevet blød. Det her kræver vidst mere eksperimentering:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar