Til 7-8 stk
- 2 dl mandelpulp (tilovers fra når du laver mandelmælk)
- 1 banan
- 1/3 dl dadelpasta
- 1 dl pekannødder, finthakket
- 1/2 dl pekannødder, grofthakket
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1/4-1/3 lime, saften
Blend mandelpulp med banan og dadelpasta. Alternativt, hvis bananen er godt moden, moses den sammen med resten i en skål. Tilsæt vanilje, nødder og lime.
Formes til små cookies og dehydreres ved 40 grader i 12-16 timer.
Jeg brugte mine til små iskager, prøvede Maxibon style og dyppede/penslede dem med chokolade. Det smagte ret godt med chokoladeis i, men den "overdøvede" desværre den gode smag fra selve cookiekagen. Tror jeg prøver med en vanilje-karamel is næste gang, og det ser jeg frem til!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar