Madklub torsdag den 8. december.
Nuvel. Vi fik også testet en opskrift på goji-orange trifli som jeg fik i et nyhedsbrev fra rawandmore pigerne. Lækker lækker dessert! Den bestod af tørrede abrikoser, gojibær og appelsinsaft. Ovenpå en super god knas af paranødder og mandler, abrikoser, kakaonibs, kakaopulver og mesquite. Ganske fornuftigt! Og du har nu umådelig meget ret i, at det ligner tomatsovs... Herligheden toppet med blåbær.
2 appelsiner
4 dl tørrede abrikoser
1 dl gojibær
1½ dl paranødder
3 spsk kakaonibs
2 spsk kakaopulver
2 spsk mesquite
2 spsk agavenektar eller honning
reven skal af 1 appelsin
Pres appelsinerne og udblød 3 dl af abrikoserne og alle gojibærene i appelsinsaften et par timer. Blend derefter de 3 dl abrikoser, gojibær og saft sammen og kom det i trifliglas. Resten af abrikoserne finthakkes i food processoren sammen med paranødder, kakaonibs, kakaopulver og mesquite, hvorefter det drysses på abrikos/appelsin-mosen. Der toppes med agavenektar eller honning og reven appelsinskal.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar