Opskriften er utrolig simpel når det kommer til mængdeangivelserne, og også hvad angår krydring. Linserne optager nemt masser af smag fra bouillonen og de tilfører derfor fint med saltet smag. Derfor synes jeg det er nok at lade fignerne komme til sin ret med sin runde sødme, som går rigtig fint med peberfrugten, hvorfor jeg har valgt kun at krydre med peber. Hvis du vælger at bruge mindre bouillon, kan du stege i en blanding af tamari og citron.
Ingredienser til 2 personer, eller tre middagsmåltider
- 1 dl røde linser + 2 dl vand (= kun akkurat lige være vand nok til at dække dem + 1 dl)
- 1 lille tsk bouillon
- 1 rød snackpeber (lille/medium)
- 1 rødløg eller 1/2 stort
- 2 figner
- evt. 1 gulerod, medium-lille
- evt. 1 hvidløg
Kog linserne i vand og bouillon til de er kogt ud og vandet næsten væk.
Blend linser med grøntsager og smag til med peber.
Server på nybagt brød eller som tilbehør til ris eller salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar